Pagina afdrukken Zoeken

Gitaarcursussen

CURSUS‘GITAARSPELEN VIA AKKOORDEN’ 

Al meer dan 20 jaar kan je in Asse terecht voor groepslessen/workshops ‘gitaar spelen’. Niet via de klassieke manier zoals die in onze muziekscholen gangbaar is. De workshops die wij aanbieden zijn gebaseerd op het samen in groep spelen via akkoorden. Noten kunnen lezen is absoluut niet nodig, Een opleiding in de muziekschool is geen vereiste. Het is een ideale reeks van workshops voor mensen die het kampvuur bij de scouts willen mee begeleiden, die voor de klas wel eens een liedje willen spelen, die hun grote jeugddroom willen waarmaken, die gewoon muzikaal bezig willen zijn ...

Inschrijven kan vanaf 14 jaar (of 3de middelbaar) tot 88 jaar. We werken met 4 niveaus (met nadien nog een uitbreiding onder de vorm van samenspel). Tijdens de workshops passeren de meest verwachte én onverwachte nummers. Misschien zeggen ‘Let it be’, ‘Halleluja’, ‘Het is een nacht’, ‘Viva la Vida’, ‘Envoi’ en ‘Maria’ je wel iets, om maar te zwijgen van ‘Country Roads’, ‘Mia’, ‘Knocking on heavens door’ of ‘She goes nana’.

Elke groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 19 personen. De reeks telt per niveau telkens 21 sessies van 1 uur en start in de week van 17 september. Er zijn lessen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagvoormiddag. Al naar gelang de inschrijvingen en het niveau van de inschrijvers kan de planning, de begeleider en exacte dag nog wijzigen.

De enige vereisten zijn dat je in het bezit bent van een ‘niet elektrische’ gitaar (we willen de buren ook niet teveel geluidsoverlast aandoen), een gezonde dosis goede moed en dat je bereid bent om zo nu en dan ook wat te oefenen.

Kostprijs: € 105
Inschrijven kan via mail naar gitaarasse@gmail.com vanaf 15 augustus 2013, waarna verdere details volgen. 

Wanneer
21 sessies verspreid over het ‘schooljaar’, beginnend in de week van 15 september.

Waar
Oud Gasthuis, Gemeenteplein, 1730 Asse

Organisatie
’t Smiske

Reserveren
gitaarasse@gmail.com

Organisatie
’t Smiske

Link
www.tsmiske.be